A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Семінар-практикум на базі КЗ "Мартинівський ліцей"

Дата: 23.12.2021 13:25
Кількість переглядів: 75

 

22 грудня 2021 року на базі нашого ліцею під керівництвом Лариси МАНЗЕНКО, інспектора відділу освіти, молоді та спорту Степанецької сільської ради та Людмили КОВАЛЕНКО, керівника міжшкільного методичного об’єднання природничого профілю проведено семінар – практикум вчителів географії та фізики.

Гостей, які приїхали до закладу, привітали з прийдешніми Новорічними святами Святий Миколай зі своїми помічниками – янголятами. Всім присутнім побажали, плідного і щасливого Нового року.

 

Учасники семінару відвідали відкритий урок фізики в 11 класі, (вчитель Олександр КОСТЕНКО), на якому було показано можливості використання хмарних технологій під час тематичного контролю знань учнів за темою «Електродинаміка». Під час уроку вчитель використовував: популярний відеохостинг —YouTube, універсальну онлайн-дошку Padlet, платформу «На урок» і Classroom та інтернет-сервіс мультимедійних дидактичних вправ LearningApps.

Потім гості потрапили в дивовижний світ мінералів, де вчитель географії Вікторія ЩЕРБАК, ознайомила учасників семінару – практикуму з новоствореною в КЗ «Мартинівський ліцей» експозицією «Чарівний світ каменю», в якій представлені мінерали з усіх куточків України. Дана експозиція була створена за допомогою небайдужих геологів, Віри СУРОВОЇ та Наталії БОЙЦОВОЇ, які відгукнулися на ідею вчителя. Учасники семінару змогли за допомогою QR – кодів поглибити свої уявлення про різноманітність мінералів та гірських порід, їх основні характеристики, розташування та господарське застосування. Надзвичайно цікаво та пізнавально пройшов майстер – клас по визначенню твердості мінералів та гірських порід за шкалою Мооса. По завершенні була проведена дидактична гра «Вгадай, хто я?»

Під час круглого столу учасники семінару обговорили, проаналізували та високо оцінили заходи, представлені педагогічними працівниками закладу.

Дякуємо всім присутнім за високу оцінку нашої діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень