A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день авіації та космонавтики

12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики. 🧑🏻‍🚀🪐✨☄️🌏🚀 Це свято присвячене першому польоту людини в космос. До цього дня у закладі пройшли тематичні заходи метою яких було формування учнів позитивної мотивації до пізнання і позитивного ставлення до світу.  Діти конструювали "літаючі тарілки" з прибульцями на борту ,досліджували,малювали, ознайомлювались із космічним простором, з планетами Сонячної системи.

15:28 12.04.2024

Всесвітній день моркви

4 квітня відзначається  Всесвітній день моркви з 2003 року. Мета святкування - підкреслити її користь для здоров’я. Святкові заходи включають популяризацію вживання моркви і рецептів на її основі. У світі багато свят, присвячених їжі, і, чесно кажучи, святкування деяких з них не дуже корисно для здоров’я. Втім, цього точно не можна сказати про Всесвітній день моркви. Похрумтіти цим життєрадісно помаранчевим овочем дуже корисно для вашого зору, печінки, шкіри, волосся, настрою, взагалі вашого всього. Запитайте будь-якого кролика!

11:34 04.04.2024

Екологічна акція "Затишне подвір'я"

Доброю традицією стало проведення щорічної екологічної акції “Затишне подвір'я”, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища на території ліцею. 03 квітня в нашому навчальному закладі було організовано та проведено генеральне прибирання території ліцею. До екологічної акції долучилися  як учнівські колективи,  так і працівники ліцею. Акція має на меті, перш за все, формувати ціннісне ставлення учнів до навколишнього середовища, поповнювати знання про природу, виховання екологічної культури учнів, відчуття відповідальності та нетерпиме ставлення до тих, хто завдає шкоди природі. Кожен учень повинен розуміти, що чистота на території залежить і від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси  природи.

17:13 03.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

Другого квітня відзначається Міжнародний день дитячої книги. Цю дату встановлено з ініціативи й за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Щороку з 1967-го — у день народження Ганса Крістіана Андерсена — у всьому світі проходять заходи, присвячені дитячій літературі й читанню. 

16:52 02.04.2024

День сміху

1 квітня – не лише день сміху та жартів, а й час, коли ми нагадуємо собі про силу оптимізму та непохитної віри в краще майбутнє. Нехай цей день нагадає нам про важливість зберігати спокій, віру в перемогу та відновлення справедливості. Нехай кожен з нас знайде силу сміятися навіть перед обличчям випробувань, пам'ятаючи, що наш дух нескорений, а наша воля до перемоги – непохитна.

19:17 01.04.2024

Вода для миру

22 березня розпочалась кампанія до Всесвітнього дня води. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.

13:03 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень