A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вода для миру

22 березня розпочалась кампанія до Всесвітнього дня води. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води.

13:03 22.03.2024

Всесвітній День казки

20 березня - всесвітній День казки. Цікаво пройшов він для дошкільнят та учнів 1-4 класів Мартинівського ліцею. Адже казки цікавили дітей завжди: і в часи, коли казкарі, переходячи від одного двору до іншого, з ночі до ранку плели мереживо казкових історій, і нині, коли друкована казка конкурує з мультфільмами.         Казка у різний спосіб – через читання, театр, гру – бавлячи дітей, дарує їм широку палітру емоційних переживань, створює в їхній уяві неповторні образи, що відтак діти втілюють під час малювання, ліплення та інших видах діяльності. Діти були активними, перевтілюючись в різні казкові персонажі  отримали задоволення від зустрічі з героями казок.

13:54 20.03.2024

День метеликів

14 березня - День знань про метеликів. Метелики - це найкрасивіші створіння природи з найрізноманітнішою гамою барв. Ці істоти не тільки естетично привабливі, а й нікого не залишають байдужими, тому що можуть прикувати погляд кожної людини. Учні 3 класу Мартинівського ліцею цікаво відзначили День метеликів.

21:26 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень