A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Арт-терапія "Нейрографіка"

Дата: 24.04.2024 22:19
Кількість переглядів: 54

"Всі страхи таобмеження в Твоїй голові”, – чи часто ви чуєте цей вислів? Щоб дослідити природу цього твердження, з учнями 9 класу, в рамках Тижня психології, було проведено творчу зустріч “Застосування арт-практики «нейрографіка» у вирішенні життєвих труднощів та досягнення мети”. За допомогою творчого методу, учні трансформували свої негативні емоційні стани в позитивні, вчилися домовлятися з внутрішнім опором та будувати нові нейронні мережі в мозку!

Нейрографіка – це спеціальна методика, яка допомагає людині пізнати себе та скоригувати своє майбутнє. У її основі лежить, здавалося б, простий малюнок. Але саме завдяки ньому людина здатна оцінити своє життя, впоратися зі страхами, а також реалізувати мрії. Для цього варто лише зосередитись на існуючій проблемі чи поставленій меті, перенісши свої думки та емоції на папір.

Іншими словами, нейрографіка є певним видом малювання, за допомогою якого можна створити унікальні зображення. Також, завдяки цьому методу, можна зняти напругу, вирішити свою проблему чи позбавитись стресів.

Будемо працювати із цією методикою для підсилення власних ресурсів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень