A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День знань 2023

Дата: 01.09.2023 19:01
Кількість переглядів: 22

 

День знань

У Мартинівському ліцеї пройшло свято Першого дзвоника, яке вкотре обʼєднало учнів, їхніх батьків та вчителів у єдину родину.

З самого ранку шкільне подвірʼя заполонили усміхнені діти, та особлива увага була прикута до першачків, які вперше переступили поріг нашого навчального закладу. Цьогоріч до шкільної родини їх приєдналось 12. Крім безлічі теплих слів першокласники отримали і подарунки від Благодійного фонду «МХП – Громаді» рюкзачки, які містять усе необхідне, аби “навчання було до душі”: альбом для малювання, олівці, пляшка для води, пенал, жовто-синій браслет, світло-відбивна стрічка та два пакуночки хрустких фруктових слайсів для корисного перекусу, від Степанецької ОТГ набори з канцелярським приладдям, яке повною мірою задовольнить всі потреби першачків. А від Буслі Алли Василівни солодкі даруночки отримали дітки дошкільних груп та учні 1-4 класів.

Хочеться вірити, що цей день назавжди залишиться у пам’яті учнів, а ліцей стане для них другою домівкою. Хай же щастить школярам у всьому, а вчителі обов’язково зроблять все можливе, щоб зробити години перебування учнів у ліцеї веселими, корисними і продуктивними!

З вірою в ЗСУ 🇺🇦та надією на перемогу розпочинаємо новий 2023-2024 навчальний рік💙💛

Р.s. В акції "Замість квітів - донат на ЗСУ" було зібрано 5580 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень