A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Семінар-практикум учителів початкових класів, історії, музичного мистецтва та педагогів організаторів

Дата: 01.12.2023 14:52
Кількість переглядів: 15

1 грудня 2023 року на базі КЗ «Мартинівський ліцей» відбувся семінар-практикум учителів початкових класів, історії, музичного мистецтва та педагогів організаторів. Данийсемінар був проведений за участі головного спеціаліста відділу освіти Валентини КОТЛЯР, керівників міжшкільних методичних об’єднань, а саме: суспільно-виховного профілю - Світлани ЗАЇКИ, початкової освіти – Оксани ЧОРНОІВАН, в роботі семінару також взяли участь педагоги закладів освіти громади.

Педагоги відвідали урок- проєкт у 3 класі "День домашніх тварин" (вчитель Кириленко Л.В.) та урок всесвітньої історії у 7 класі "Середньовічне місто. Ремесло і цехи" (вчитель Прохоров В.В.). В ході обговорення учасники ділились враженнями та обговорювали ефективні форми роботи для активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках.

По завершенню обговорень учасники заходу занурились у світ українськи традицій відвідавши виховний захід "Андріївські вечорниці" (вчитель Ніколаєва Т.В.). Андріївські вечорниці — чудовий спосіб розповісти дітям про давні традиції нашого народу та особливості життя наших предків.

Веселощі, гарний настрій, калита та смачні вареники створили незабутні враження та позитивні емоції. Любов до України та національних традицій звучала і у віршах, і у віншуваннях. Цьогоріч передчуття зимової казки переплетено із передчуттям Перемоги. Перемоги світла над темрявою, добра над злом. Коли, як не зараз, треба вірити в диво, могутність ЗСУ та Божу поміч.

Діти вкотре показали, якою співочою, міцною вірою, щирою та багатою на прекрасні традиції є українська нація!

По завершенню заходу учасники методичного об'єднання власноруч створити обереги для військових "Ангел охоронець", бо знаємо, що найкраще захистить оберіг, виготовлений зі щирим бажанням та з доброї волі, адже в ньому закладена позитивна енергетика творця.

Виготовлені обереги будуть передані військовим до Дня Святого Миколая.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень