A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Свято Останнього дзвоника 2023

Дата: 31.05.2023 13:36
Кількість переглядів: 25

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. Як для учнів, так і для вчителів - це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке символізує нові можливості та початок майбутніх пригод.

Нині особливий день для восьми випускників КЗ «Мартинівський ліцей», які прощаються із рідною школою, друзями, вчителями та вирушають у дорослий незвіданий світ, сповнений нового та цікавого.

На подвір’ї закладу по-сімейному тепло і водночас урочисто. Висловити зворушливі вітальні слова зібралася вся шкільна родина та гості.

Право розпочати урочисту лінійку було надано директору ліцею Олександру КОСТЕНКУ, який привітав учнів, вчителів та батьків з завершенням навчального року.

За підсумками предметних олімпіад, конкурсів, результатів МАН переможці були нагороджені дипломами та сертифікатами учасників. А за відмінні успіхи в навчанні ліцеїстам вручили Похвальні листи.

Із щирими словами побажань звернулися до учнів, вчителів та батьків, староста Мартинівського старостинського округу Світлана ЧУПИЛКА, яка побажала всім здоров’я, миру, натхнення, успіхів, віри в свої сили, задоволення від результатів наполегливої праці та, звичайно ж, майбутніх перемог.

Вкотре вітаємо зі святом "Останнього дзвоника"! Бажаємо нових звершень та мрій, веселого і змістовного літнього відпочинку!

Дякуємо воїнам ЗСУ за можливість жити, навчатися та відзначати наші традиційні шкільні заходи!

Слава Україні! Слава ЗСУ! Наближаємо перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень