A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День Землі в Мартинівському ліцеї

Дата: 23.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 80

22 квітня на планеті відмічається Всесвітній День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.

День нагадування про страшні екологічні катастрофи. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. Коли кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево.

В ліцеї цього дня відбулися такі події:

-було оформлено інтерактивну виставку;

- учні та колектив ліцею взяв участь у загальносільській толоці;

- учні 7-го класу звернулися з проханням не палити траву до мешканців села https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1075249212962786&id=320320788455636;

- в закладі було відкрито питні фонтанчики завдяки проєкту "Якісна вода-здорові діти"

 

vВозможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят, воздушный шарик, в помещении и текст «REDMI NOTE 9 PRO AI QUAD CAMERA»)

Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят, воздушный шарик, в помещении и текст «REDMI NOTE 9 PRO AI QUAD CAMERA»)

Нет описания фото.

Нет описания фото.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень