A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

"Учитель року-2023". Вітаємо педагогів-переможців!

Дата: 21.02.2023 11:48
Кількість переглядів: 235

Щороку однією з найбільш очікуваних і значущих подій для всіх освітян України є Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – традиційне змагання з педагогічної майстерності. Конкурс завжди асоціюється з очікуванням нових відкриттів і вражень, цікавих і нестандартних ідей, професійної реалізації.

Цього року в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023», двоє креативних педагогів нашого ліцею продемонстрували високий рівень фахової підготовки, професійні компетентності та творчі здібності. За рішенням журі на основі результатів конкурсних випробувань було визначено по одному переможцю та по 2 лауреати (ІІ і ІІІ місця) з кожної номінації серед учасників закладів освіти Черкаської області.

У номінації «Основи здоров’я» лауреаткою стала заступник директора з НВР та учитель навчального предмету «Основи здоров’я» - Кравченко Ольга Семенівна.

У номінації «Захист України» переможцем став учитель навчального предмету «Фізична культура» та «Захист України» -  Дорошенко Олександр Іванович.

Найщиріші вітання педагогам!

Здійснення творчих професійних задумів, невичерпного ентузіазму у популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, досягнення омріяної мети!

Миру, здоров’я та благополуччя нам усім!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень