A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Проведено майстер-клас з обміну досвідом

Дата: 14.10.2022 08:44
Кількість переглядів: 46

Відомо, що в умовах як очного, так і дистанційного навчання, важливим напрямком роботи є ефективна організація освітнього процесу в навчальному закладі. А тому, з метою вдосконалення практичної майстерності педагога, 13 жовтня в онлайн режимі був проведений майстер-клас «Використання онлайн ресурсів та сучасних девайсів для організації дистанційного навчання».

До заходу доєдналися всі педагогічні працівники ліцею, які постійно підвищують свій рівень професіоналізму.

Програмою онлайн зустрічі було передбачено:

  1. Ознайомлення з новим сучасним пристроєм для роботи з графікою – графічним планшетом.

Людмила Петрівна Тимошенко провела огляд та демонстрацію основних функцій, способів застосування даного ґаджету в поєднання з онлайн дошкою Jamboard для уроків алгебри та геометрії.

 

  1. Обговорення аспектів використання онлайн дошки Padlet для організації інклюзивного навчання.

Наталія Миколаївна Холодняк та Юля Сергіївна Петрович передали практичний досвід щодо застосування онлайн сервісу. Зазначили, що увесь навчальний матеріал візуалізований на дошці Padlet, покращує сприйняття інформації дітьми з особливими освітніми потребами.

 

  1. Висвітлення практичних кейсів використання освітнього проєкту «На Урок» для оцінювань знань та засвоєння вивченого матеріалу на прикладі онлайн уроків фізики.

Своєю педагогічною майстерністю поділився вчитель фізики Олександр Вікторович Костенко. Педагог наочно представив шляхи створення інтерактивного контенту, його редагування та публікування.

По завершенню онлайн майстер-класу, кожен з його учасників отримав нові та оригінальні методики для подальшого практичного застосування на власних уроках.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень