A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

730 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 24.02.2024 10:42
Кількість переглядів: 19

24 лютого 2024 року — друга річниця початку повномасштабної війни росії проти України 💔.

Кривавий ранок лютого 2022... Ніколи в нашій пам'яті не зітруться ті перші хвилини, перші дні, місяці...Ми ніколи не пробачимо розстріляних і закатованих мирних людей, загиблих Героїв, стертих з лиця землі українських міст і сіл.

Це довгі два роки незламності, нескореності та боротьби народу України за волю і незалежність. Кожен з нас, попри біль в душі, продовжує допомагати країні, армії та одне одному. День за днем ми продовжуємо працювати попри всі ризики, страхи і переживання.

Класні керівники Мартинівського ліцею провели години спілкування до річниці вторгнення. Адже на нашій землі ми виховуємо патріотів своєї країни, вчимо цінувати мир і дбати про його збереження, та відстоювати незалежність України.

Обговорили ті жахливі події, висловили подяку нашим захисникам і захисниям, які тримають оборону та бережуть нашу свободу! Вічна слава та світла пам’ять нашим Героям, які полягли виборюючи нашу свободу!🕯️

🙏Ми завжди пам‘ятатимемо кожного, хто поклав своє життя заради майбутнього і тих, хто боронить нашу країну в ці хвилини.

💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень