A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Шевченківський тиждень в Мартинівському ліцеї!

Дата: 11.03.2021 10:34
Кількість переглядів: 72

Шевченківський тиждень в Мартинівському ліцеї!

Тарас Григорович Шевченко – це не просто письменник. Його постать – це душа і воля, сила духу і промінь світла українського народу.

Протягом даного часу в ліцеї було проведено багато цікавих і сучасних заходів, під час яких діти самі пізнавали глибини шевченківського слова і мудрості. В ліцеї були організовані тематичні виставки художніх творів,конкурс стіннгазет присвячених життю та діяльності видатного українського поета і письменника Т.Г.Шевченка, пройшов конкурс малюнків та урок-пам'яті серед учнів молодшої ланки. Організований загальношкільний захід "Шевченко-символ України" Також був висвітлений в мережі інтернет відео челендж "Шевченко в моєму серці", де учні та вчителі ліцею прочитали улюблені твори Т.Г.Шевченка. Класні керівники провели виховні години, присвячені Кобзарю. У сні нашого ліцею взяли активну участь в онлайн-читаннях "І повіє огонь з Холодного Яру".

May be an image of 1 особа та у приміщенніMay be an image of 1 особа та стоїтьMay be an image of 5 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні

May be an image of 14 людей, дитина та люди стоятьMay be an image of 2 людини, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень