A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Знай свої права, дитино!

Дата: 28.09.2021 09:09
Кількість переглядів: 84

Конвенція ООН про права дитини — міжнародний правовий документ, що визначає права дітей в державах-учасницях. Конвенція з прав дитини є першим і основним міжнародно-правовим документом обов'язкового характеру, що присвячений широкому спектру прав дитини і складається з 54 статей, що деталізують індивідуальні права осіб віком від народження до 18 років (якщо згідно застосовним законам повноліття не настає раніше) на повний розвиток можливостей в умовах, вільних від голоду і нужди, жорстокості, експлуатації та інших форм зловживань. Учасниками Конвенції з прав дитини є Святий Престол і всі країни-члени ООН, крім США, Південного Судану і Сомалі.
З нагоди відзначення прийняття Конвенції ООН про права дитини, що є основним міжнародним документом із захисту прав дітей у Мартинівському ліцеї був проведений, 27 вересня, виховний захід, вчителем історії Прохоровим В.В.: «Конвенція ООН про права дитини», «Знай свої права, дитино!».
У ході заходу діти мали можливість ознайомитися з Конвенцією, закріпили знання про права дитини, переглянули презентацію та відеоматеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень