A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

День 6 День мультфільмів

Дата: 12.06.2023 07:30
Кількість переглядів: 9

Чи бувають діти, які не люблять мультиків? Веселі, кумедні та симпатичні персонажі так захоплюють! Тим паче, що в багатьох із них є свої таємниці. Адже мультик — це жива казка. І не важливо, яке дійство розгортається на екрані, стежити за яскравими персонажами так цікаво! Для дитячої свідомості мультфільм — не вигадка, а оживча реальність, і всі герої дійсно існують.

Мультфільми — це засіб виховання дитини. Без сумніву, події, що відбуваються у мультфільмі, розвивають уяву і мислення дитини, формують його світогляд. Персонажі улюблених мультфільмів — друзі дитини. Вони вчать її взаємодіяти з навколишнім світом, формують уявлення про добро і зло, вчать справлятися з труднощами.

Цього дня мультфільми були повсюдну! Діти з задоволенням ділились своїми вподобаннями, мали змогу намалювати героя свого улюбленого мультфільму і навіть створити свій невеличкий мультик за допомогою "рухливих картинок". А на завершення дня влаштували перегляд дотепного і зворушливого анімаційного шедевру від студії Pixar про живі емоції в голові маленької дівчинки "Думками навиворіт".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень