A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський онлайн-урок з кібербезпеки “Я. Безпека. Кіберпростір”.

31 жовтня учні ліцею долучились до Всеукраїнського онлайн-уроку із кібербезпеки проведеного Інститутом спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України.

21:30 31.10.2023

День української писемності та мови

Цього року дата свята змінилася - Україна вперше відзначає День української писемності та мови 27 жовтня. Перенесення пов’язане з переходом Православної церкви на новоюліанський календар, згідно з яким дати неперехідних свят змістилися на 13 днів раніше.

21:35 27.10.2023

День самоврядування

День самоврядування 6 жовтня учні старших класів Мартинівського ліцею змогли відновити багаторічну традицію, яку люблять не тільки діти, а й вчителі.  На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме старші учні нашого ліцею, які проводили уроки у 1-9-х класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним. В.о. директора ліцею Котляр Каріна та в.о. заступника з навчально-виховної роботи Танасієнко Назар контролювали навчальний процес. Вони ніби справжні педагоги радилися і робили висновки.  Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою відповідно є професія вчителя. В пам'яті ліцеїстів надовго залишилось безліч цікавих моментів.

23:55 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень