A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній День казки

20 березня - всесвітній День казки. Цікаво пройшов він для дошкільнят та учнів 1-4 класів Мартинівського ліцею. Адже казки цікавили дітей завжди: і в часи, коли казкарі, переходячи від одного двору до іншого, з ночі до ранку плели мереживо казкових історій, і нині, коли друкована казка конкурує з мультфільмами.         Казка у різний спосіб – через читання, театр, гру – бавлячи дітей, дарує їм широку палітру емоційних переживань, створює в їхній уяві неповторні образи, що відтак діти втілюють під час малювання, ліплення та інших видах діяльності. Діти були активними, перевтілюючись в різні казкові персонажі  отримали задоволення від зустрічі з героями казок.

13:54 20.03.2024

День метеликів

14 березня - День знань про метеликів. Метелики - це найкрасивіші створіння природи з найрізноманітнішою гамою барв. Ці істоти не тільки естетично привабливі, а й нікого не залишають байдужими, тому що можуть прикувати погляд кожної людини. Учні 3 класу Мартинівського ліцею цікаво відзначили День метеликів.

21:26 14.03.2024

Масницю гуляєм - Зиму проводжаєм!

   Масниця – давнє східнослов'янське свято, яке знаменує собою кінець зими і швидкий прихід весни. Це одне із найулюбленіших, веселих і смачних свят. Воно має свій особливий, неповторний колорит. Головна страва Масниці – млинці. Вони вважаються символом сонця, тому саме млинці є одним із основних атрибутів свята.  Четвертий день Масниці, який припадає на 14 березня 2024 року, називається "розгуляй".  Тож саме в цей день учні 1-4 класів долучилися до цього веселого свята. Вчителі підготували учням цікаві конкурси, розповіли про традиції святкування. Учні весело провели час, а батьки приготували млинці на будь-який смак. Яскраві емоції, піднесений настрій надовго залишиться  в учнів-учасників весняного дійства, а також відчуття причетності до культури рідного народу.

18:20 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень