A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

"Літопис планети" - унікальна експозиція нашого ліцею

Дата: 11.01.2022 21:15
Кількість переглядів: 117

Відповідно до плану екологічних заходів, який є спільним проєктом  між Степанецькою ТГ та ПрАТ «Миронівська птахофабрика», з метою знайомлення дітей з мінеральними ресурсами України, їх раціонального використання та охорони надр України, в нашому навчальному закладі створено експозицію «Чарівний світ каменю», в якій представлені мінерали з усіх куточків України. Дана експозиція була створена вчителем географії ліцею Вікторією ЩЕРБАК та вчителем біології Вікторією ПЕРЕБИЙНІС, а також  за допомогою небайдужих геологів Віри СУРОВОЇ та Наталії БОЙЦОВОЇ, які відгукнулися на ідею вчителів.

У складі експозиції - природні мінерали, гірські породи, різного роду скам’янілості тощо. Виставка покликана розширити й збагатити знання школярів та загалом мешканців громади про минуле планети та сучасний навколишній світ.

Для зручності відвідувачів виставки, всі експонати розміщені з QR-кодом, за яким зібрано всю інформацію про мінерали та гірські породи, їх основні характеристики.

Реалізувати ж проєкт вдалося за підтримки Миронівської птахофабрики. Коштом підприємства, зокрема, було придбано 2 виставкові вітрини для колекції мінералів.

Дякуємо вчителям, геологам та МХП за створення такого чудового та надзвичайно важливого проєкту для Мартинівського ліцею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень