A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

А барвистий вересень щиро усміхаючись, кличе нас на шкільний поріг

Дата: 01.09.2021 16:43
Кількість переглядів: 79

День знань – свято квітів, друзів, усмішок, хвилювань і білих бантиків. Найочікуваніший день для тих, хто вперше перетинає шкільний поріг – для схвильованих першокласників. Вони, тримаючись за руки батьків, готуються до ще невідомого, але надзвичайно цінного етапу в житті. І не менш важливе свято для одинадцятикласників, яким незабаром доведеться шукати «у дорослому світі» шляхи для самореалізації.

В День знань традиційно пролунав перший дзвінок і в Мартинівському ліцеї. Дітей, вчителів, батьків та гостей вітав зі святом, яке об’єднує всі покоління, директор Мартинівського ліцею Олександр КОСТЕНКО.

Привітати першокласників прибули: представник від Благодійного фонду «МХП-Громаді», депутат Степанецької сільської ради - Олена КРИКУН; інспектор відділу освіти, молоді та спорту - Лариса МАНЗЕНКО; представник від Мартинівського старостату- Галина КУТНИК; депутат Степанецької сільської ради - Алла БУСЛЯ. Почесні гості побажали наснаги, творчого пошуку, хороших оцінок та вручили подарунки.

 

Не залишилися поза увагою і наші наймолодші – дошкільнята. Відтепер вони з новим smart телевізором від Алли БУСЛІ, який слугуватиме не тільки цікавою розвагою, а й хорошим доповненням під час навчальних занять в садочку.

Та це ще не всі сюрпризи цього святкового дня. Від Благодійного фонду «МХП-Громаді» навчальний заклад отримав сертифікат на суму 2 тисячі гривень.

Щиро дякуємо гостям за підтримку та допомогу Мартинівському ліцею!

Після завершення святкової лінійки, учні, у супроводі своїх вчителів, пішли на перший урок присвячений 30-річчю незалежності України.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання, стане початком наполегливої праці, педагогів надихне успіхами учнів, а батьків – гордістю за своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень