A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

«1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

Дата: 07.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 76

В ліцеї під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено низку заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом в Європі.

Біля меморіального комплексу учні 11-го класу провели захід «Ніколи знову». На  якому вшановували мешканців села, які  воювали під час Другої світової війни.

На заході були присутні директор ліцею Костенко Олександр Вікторович,  староста села Чупилка Світлана Володимирівна.

Для учнів молодших класів були проведені уроки пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на них висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни. 

Класними керівниками проведені години «Слава Героям – партизанам Канівщини»,«Пам'ять серця», «Цих днів не замовкає слава! »

Всі  учні ліцею  поклали квіти та запалили вогонь пам'яті біля всіх братських могил,та меморіального комплексу, що знаходяться на території нашого села. Згадали всіх хто поклав своє життя заради миру. Під час покладання квітів, педагоги розповідали про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від нацизму, про нелегке життя в тилу. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні і педагоги вшанували хвилиною мовчання.

 Метою проведених заходів було виховування у дітей почуття патріотизму; поважного ставлення до історичного минулого свого народу.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, парк и памятник)

Возможно, это изображение (1 человек, стоит, на открытом воздухе и памятник)

Возможно, это изображение (ребенок, стоит и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (15 человек, ребенок и люди стоят)

Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят, цветок, на открытом воздухе и текст «REDMI NOTE 9 PRO AI QUAD CAMERA»)

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, памятник, на открытом воздухе и текст «SHOT ON MI PLAY AI DUAL CAMERA»)

Возможно, это изображение (цветок и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень